#TAGOVERHOVEDET
Hver måned Antal micro-sponsorer
0DKK 0
Nyt Klubhus
0% / 0 DKK
50.000 DKK

FC Falster er startet af tre drenge på 14 år. Deres fædre og småbrødre ville også være med, så nu er de oppe på 63 spillere og 4 hold. Det går bare stærkt for drengene. "Kommunen gav os en forladt fodboldbane og et nedbrændt klubhus. Nu har vi et af de flotteste fodboldanlæg på Lolland-Falster, og vi mangler "bare" et rigtigt klubhus". Vi er alligevel vildt stolte udtaler Daniel. Vi føler os lidt til grin, når vi skal fortælle dommere og modstandere, at vi ikke kan tilbyde omklædning. "De ryster lidt på hovedet af os" udtaler holdets anfører, Mads. Drengene har fået blod på tanden og drømmer om et klubhus. Malthe fortæller videre "vi drømte om klubben, nu drømmer vi om et klubhus, hvor vi kan mødes og hygge os på holdet og invitere modstanderne på sodavand". "Vi ved det er svært, men tro kan flytte bjerge", griner Malthe på vej ud af campingvognen, som pt. er klubbens eneste omklædningsrum. Hjælp drengene med at realisere drømmen om et klubhus. Drengene er vilde med ordsprog og herunder "mange bække små, gør en stor å". Alle der smider mere end 25 kr. får indgraveret deres navn på træværket rundt om banen og samtidig nævnt i klubbens gæstebog.

25 DKKPr. måned → 50 DKKPr. måned → 75 DKKPr. måned → 100 DKKPr. måned → Vælg beløb →
Hver måned Antal micro-sponsorer
0DKK 0

Seneste micro-sponsors

EriksenStyrer42
EriksenStyrer42
B
Branderslev
MaikenSurel
MaikenSurel
Loftager-Rasmussen
Loftager-Rasmussen
F
Fønskov
M
mig
I
IndersideOlsen19
StraffesparkNielsen49
StraffesparkNielsen49
MålrævRasmussen92
MålrævRasmussen92
TacklingKristensen64
TacklingKristensen64

Hvordan virker det

Støt dit hold ved at bidrage med et valgfrit beløb for hver mål der scores, point der laves eller som et fast månedligt beløb.

Du vil månedligt blive opkrævet et beløb, som sendes direkte til det hold, du støtter. Som tak for din støtte, kan klubben/holdet vælge at udstede præmier til micro-sponsorerne.

Det er sikkert, simpelt og nemt - se videoen for mere information.

FAQ

En micro-sponsor er fan som bidrager til en klub, hold eller atlet med et valgfrit beløb hver gang der rammes en præstationsbaseret måling som f.eks. mål, point, touchdowns, medaljer etc. Det kan endvidere være et fast månedligt beløb.

Dit medlemskab er opdelt i perioder. Længden af en periode svarer til en måned. Du bliver trukket den samme dag i en måned, som på dagen, hvor du oprettede en micro-sponsor konto.

Eksempel: Du har oprettet dig for at støtte et hold den 14. juli. Din første periode er fra den 14. juli til den 14. august. Din næste periode strækker sig fra 14. august til den 14. september, osv., osv., osv.

Dit medlemskab er opdelt i perioder. Varigheden af hver periode er en måned, som begynder fra den dag du opretter et micro-sponsorat i en klub/hold. Når du har oprettet dig, har du enten valgt at støtte pr. scoret mål, pr. opnået point, eller som et fast månedligt beløb. Hvis du vælger at støtte med et fast månedligt beløb, vil du altid betale det samme i hver periode. Vælger du derimod en præstationsbaseret løsning, vil din betaling variere for periode til periode – alt efter hvordan den du støtter performer.

Eksempel: Du støtter et fodboldhold med 5 kr. pr. mål. I din medlemskabsperiode, der varer en måned, scorer det hold du støtter 8 mål. Dette betyder, at i denne periode skal du betale; 5 kr. x 8 mål = 40 kr.

Du kan ændre din betalingsmetode under Din Konto og Betalingsmetode. Tryk blot på Tilføj betalingsmetode og udfyld dine informationer.

Ønsker du at ændre dit støttebeløb til det hold du støtter, tryk på Dit Medlemskab. Her finder du en knap, som hedder Ændre beløb. Vælg beløb på ny og tryk GEM.

Note: Hvis du nedjusterer dit micro-sponsor beløb, vil ændringen først træde i kraft fra din næste periode.

Under Dit medlemskab og Betalinger, kan du se detaljer vedr. dine betalinger.

Under Dit medlemskab kan du ud fra det hold du støtter, finde knappen Opsig medlemskab. Tryk på denne og færdiggør opsigelsen.

Note: Din opsigelsesperiode løber frem til din afregningsperiode. Har du f.eks. oprettet en micro-sponsor konto den 15. juli, og du opsiger dit medlemskab den 3. marts, vil dit medlemskab ophøre den 15. marts.

Den dreng eller pige du støtter, skifter snart hold, og normalvis følger holdet spilleren, når denne skifter hold. Men der kan være situationer, som f.eks. et skift fra U15 til U17. Her vil der være 2 årgange på det enkelte hold, hvorfor holdet ikke kan flyttes med - for hvilken årgang skal følge holdet. Derfor er der en skift hold-funktion under Dit Medlemskab og ud fra det hold du støtter. Tryk på denne knap og du kan skifte til det hold spilleren skifter til.

Note: Vær opmærksom på at din ændring først træder i kraft efter din kommende afregningsperiode. Dvs. skifter du hold den 12. i en måned og din næste afregning er den 27. i måneden, vil du først skifte hold den 27.

Pecasu > FC Falster > Nyt Klubhus til drengene
© 2022 Pecasu Group. All Rights Reserved