Om Pecasu

Vi er en gruppe iværksættere på en mission. Men vi er først og fremmest fans af hvert vores hold og sport. Vi deler passionen med millioner af fans globalt og følelsen af glæde, når vores hold vinder. Vi kender også smerten, når vi taber, når vi går igennem en hård periode... Det gør ondt! Men mest af alt kender vi følelsen af at være magtesløs og ikke at kunne gøre noget for den klub, som vi brænder for.


I de seneste år har vi været vidne til, at traditionelle klubber er rykket ud af de bedste ligaer i deres respektive lande - de fleste på grund af økonomiske problemer - hvilket har efterladt deres fans frustrerede, med knust hjerte og ude af stand til at hjælpe deres klub. 


Denne udfordring har ført os på en mission - en mission, som vi deler med mange fans rundt om i verden, uden hensyn til det hold, vi støtter. Vi ønsker at bringe fans og klub tættere sammen og få fans til at tage ejerskab over deres støtte til klubben. Vi ønsker at skabe et sted, hvor fans kan gøre en indflydelse og skabe historie i alliance med deres klub.


Inden for sport findes der et begreb kaldet "BIRGing" (Basking In Reflected Glory). Det betyder i bund og grund, at når dit hold vinder, siger du "vi vandt", og når dit hold taber, er det "vi tabte". Vi ønsker at hjælpe fans med at indse, at man vinder og taber med sit hold. I er en enhed og er mest afhængige af hinanden.


Dette koncept og denne platform er udviklet af disse grunde og for at gøre det enkelt, nemt og sikkert for fans at hjælpe deres klub. Vores koncept er baseret på det danske ordsprog: Mange bække små gør en stor å - hvilket betyder, at hvis mange fans giver et lille beløb hver måned, vil det have en stor effekt. Prøv selv at regne på det.


Vi har testet vores platform siden 2017 i en håndfuld danske klubber inden for fodbold og håndbold, og har fået erfaring og feedback fra tusindvis af brugere. Vores koncept er for fans af fans - ikke kun fans i Pecasu. Men alle I fans derude er en vigtig udvikler til Pecasu-platformen - og jeres feedback vil fortsætte med at forbedre vores koncept og platform. 


I starten af 2022 lancerede vi vores produkt til lokale og amatørklubber i Danmark - og vi støtter og hjælper nu ca. 100 hold på tværs af fire sportsgrene, som alle har gavn af vores koncept og føler, at det har en effekt i deres klub.


Opdateres løbende…


Pecasu > Om Pecasu

ShareGoals


Dyrehavevej 8
2930 Klampenborg
CVR no. 44775697

Om os


Om Pecasu
© 2023 Pecasu Group. All Rights Reserved