Sammen om IF Hjorten
Støt dit favorithold ved at donere et valgfrit beløb, og styrke det sociale samvær på holdet.

Du er også velkommen til at støtte klubben med et fast månedligt beløb. Du kan også vælge et hold og donere et éngangsbeløb.

Tak for støtten
I støtter med
0 kr / Mål

Vi støtter IF Hjorten

Klinge
K
Klinge
Årgang 2008
SM
Solo Milan
U15
Rasmus Klinge Tornqvist
RT
Rasmus Klinge Tornqvist
U15

Vælg hold

0kr / Mål 0kr / Måned

Støt IF Hjorten U5 med et valgfrit beløb. Det er ikke muligt at støtte pr. mål, men man kan vælge at donere et lille beløb hver måned, som kan gå til stævner eller rejse.
Støt U5 →

0kr / Mål

Vores unge gutter skal spille deres første sæson sammen som hold. Drengene vil rigtig gerne samle penge sammen til træningslejr
Støt Årgang 2008 →

0kr / Mål 0kr / Måned

Støt IF Hjorten U6 med et valgfrit beløb. Det er ikke muligt at støtte pr. mål, men man kan vælge at donere et lille beløb hver måned, som kan gå til stævner eller rejse.
Støt U6 →

0kr / Mål

Bornholm
5% / 490 DKK
10.000 DKK
Støt IF Hjorten U16 med et valgfrit beløb hver gang vi scorer, og bidrag med at styrke det sociale samvær på holdet og i klubben. Det er også muligt, at donere et fast beløb hver måned, eller støtte også med et éngangs beløb i jagten på vores eget Veo cam. Du kan se vores mål i bunden af skærmen
Støt Årgang 2007 →

0kr / Mål

Støt IF Hjorten Herresenior med et valgfrit beløb hver gang vi scorer, og bidrag med at styrke det sociale samvær på holdet og i klubben.
Støt Herresenior →

0kr / Mål

Støt IF Hjorten Herresenior 8-mands med et valgfrit beløb hver gang vi scorer, og bidrag med at styrke det sociale samvær på holdet og i klubben.
Støt Senior 8-mands →

0kr / Mål 0kr / Måned

IF Hjorten ønsker at samle midler ind til brug for klubbens medlemmer i form af sportsudstyr, materialer og andre ting der kan være med til at styrke ikke mindst det sportslige men også det sociale arbejde som vi i Hjorten går rigtig højt op i. Derfor har vi gjort det muligt, at donere et valgfrit beløb til IF Hjorten
Støt Støt IF Hjorten →
Pecasu > IF Hjorten
© 2023 Pecasu Group. All Rights Reserved